RU

 

Скляні маятникові двері ціна

Скляні маятникові двері, ціна яких відповідала б якості, важко знайти в Києві. Так як даний виріб вимагає особливого устаткування для виробництва в високій якості, компанії встановлюють високу вартість. Однак існує підприємство «SOKOLGLASS», яке відповідально підходить до виробництва скляних виробів. У нашому асортименті представлені перегородки, двері митників за приємною ціною, скляні фасадні системи та багато іншого. У Вас є можливість зробити замовлення для ремонту свого магазину, офісу чи будинку по доречною для українського ринку вартості.

Скляні маятникові двері цінаМи багато років працювали з клієнтами різного роду діяльності. Одні замовники хотіли впустити в квартиру більше природного освітлення, а інші були зацікавлені в практичності. Ми поєднали у виробництві скляних маятникових дверей помірну ціну, простий дизайн і якісні матеріали. Завдяки цьому, Ви замовляєте не просто привабливі вхідні двері в Ваш заклад, але також забуваєте про регулярного ремонту механізму. Ми використовує сучасні технології та замовляємо міцні матеріали, щоб наші вироби прослужили Вам довгі роки. У Вас є також можливість замовити додаткові послуги для обробки поверхні скляних маятникових дверей. За невелику ціну ми надамо нанесення логотипу Вашої компанії за допомогою пескоструя. Також Ви можете замовити виріб з декоративного кольорового скла.

Ми завжди йдемо назустріч клієнту і готовий надати різні варіанти оформлення дверей, дзеркал і перегородок нашого виробництва. Замовляйте з доставкою скляні маятникові двері, ціна яких не б'є по бюджету середньостатистичного підприємця.

Якщо у Вас залишилися питання, звертайтеся до нашого менеджера по телефону, номер якого вказаний на сайті. Ми докладно опишемо переваги того чи іншого варіанту оформлення входу і розрахуємо ціну на Ваші скляні маятникові двері.